Content Premium - o platformă dedicată conținutului de calitate

Actualizat: 2021-10-12
content premium - comanda continut de calitate
Faceți cunoștință cu modulul inovator care conectează creatori de conținut scris (copywriteri, content writeri, jurnaliști) cu brandurile. În Content Premium de la WhitePress®, copywriteri vor găsi locuri de muncă atractive la prețuri corecte, iar specialiștii în marketing vor găsi cea mai complexă bază de date de copywriteri. Content premium include un motor de căutare inovator, algoritmi avansați de selecție a copywriterilor, automatizarea formalităților și multe altele!
Publică articole astăzi
Înscrie-te gratuit

Un instrument pentru clienți pretențioși

Rulați activități de marketing de conținut pentru brandul propriu sau din partea unei agenții? Prin intermediul modulului Content Premium puteți comanda conținut rapid și fără formalități inutile, de la studii și articole profesionale, până la descrieri de produse specializate, până la postări scurte pentru social media și sloganuri publicitare. Noul modul din WhitePress® este prima soluție de acest tip de pe piață, axată pe calitatea conținutului și care permite contactul cu autori de conținut specializați, de asemenea, pe subiecte de nișă.

Asta nu e tot. Acum puteți comanda, distribui și promova articole într-un singur loc, precum și analiza eficiența publicației. Totul din contul dvs. de marketer din WhitePress®.
 

Motor de căutare inteligent și peste 75 de copywriteri 

Content Premium oferă informații detaliate despre jurnaliști și redactori. În acest moment, platforma are peste 400 de cărți de vizită active ale autorilor de conținut, selectate cu atenție, analizate și aprobate de către WhitePress®. Fiecare profil include:

  • scurtă descriere / profilul autorului,
  • educație (domenii de studiu, specializări, cursuri și certificate),
  • experiență
  • experiență în crearea de conținut
  • portofoliu
  • listă de prețuri
  • evaluarea și recenziile sarcinilor anterioare.

Pe baza acestor date, a fost creat inovatorul scor WhitePress®, care permite o căutare inteligentă a profilurilor cele mai potrivite pentru o anumită comandă.
 

Cum funcționează? Un ghid rapid despre Content Premium pentru marketeri

Formular de comandă

Primul pas în procesul de comandă de conținut Content Premium este completarea formularului intuitiv "Adaugă comandă". Trebuie să specificați subiectul, limba (momentan se poate în română, maghiară și poloneză, dar curând vor fi limbi noi) și titlul articolului, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Adaugă o comandă

Selectați apoi tipul de conținut care vă interesează din lista de mai jos. Acesta ar putea fi:

  • descrierea produselor specializate,
  • descrierea categoriei specializate
  • accesarea catalogului
  • text de rezervă
  • articolul de calitate standard
  • articol de calitate superioară
  • articol de blog
  • articol specializat
  • recenzii de servicii/produse
  • postări social media
  • slogan publicitar
  • știri/actualități
  • eseu
  • foileton
  • alte texte

De asemenea, este obligatoriu să introduceți lungimea preconizată a textului (aceasta afectează prețul serviciului). Suma implicită pentru un articol, indicată în partea dreaptă a formularului, este doar o estimare. În cele din urmă, jurnaliștii sunt cei care stabilesc tarifele pentru 1000 de caractere cu spații sau pentru întregul text, iar prețurile pot fi văzute în motorul de căutare.

În partea următoare a formularului trebuie să specificați termenul de livrare, care se calculează de la data plății comenzii. Merită să nu uitați să stabiliți o limită de timp adecvată pentru comenzile solicitante sau pentru perioadele de vacanță. Toate orientările suplimentare, de exemplu cuvinte cheie, propuneri de subiecte care trebuie abordate în articol, aspecte privind plasarea linkurilor pot fi introduse în editor sau ca anexă.

adăugare atașamente

După finalizarea brifingului, este timpul să alegi un jurnalist care să-ți scrie conținutul. În versiunea de bază a Content Premium, există trei căi disponibile - comanda directă, bursa de anunțuri și copywriterul WhitePress® ales.

Obțiuni finalizare comandă
 

Comandă direct cu ajutorul unui motor de căutare inteligent

Prima opțiune vă permite să selectați un jurnalist din baza de date WhitePress® și să comandați un text pentru tariful specificat în profilul acestuia. Motorul de căutare inteligent vă permite să analizați și să comparați mai multe cărți de vizită, precum și filtrarea avansată în funcție de cuvinte cheie, preț sau drepturi de autor, printre altele. Atunci când plasați primele comenzi cu Content Premium, puteți, de asemenea, să marcați jurnaliștii ca fiind "favoriți" și să utilizați acest filtru pentru a selecta profiluri în viitor. 

motor de căutare

Marcarea cu un asterisc facilitează selectarea precisă a autorilor conținutului, sugerând potrivirea cu comanda. De exemplu, dacă definiți subiectul „Marketing” în brief și un jurnalist are studii de marketing, experiență în această industrie, precum și texte conexe din portofoliu, cartea sa de vizită va apărea în partea de sus a listei și în fiecare secțiune veți vedea un link tematic.

Rezultate profile
 

Nu cumpărați în orb - verificați evaluările și recenziile

Prin aprobarea conținutului scris de redactor, agentul de publicitate evaluează cooperarea (1-5 stele) și poate emite în plus o revizuire verbală. Acest parametru nu numai că influențează notarea, facilitează selecția, dar oferă și feedback valoros jurnaliștilor. Evaluările și opiniile sunt vizibile după trecerea peste profilul jurnalistului de pe listă.

Notele colectate de jurnaliști sunt, de asemenea, afișate cu rapoarte de la Bursă. Acest lucru vă permite să alegeți un autor verificând în prealabil evaluarea și comentariile acestora.

Deoarece ne pasă și de interesele redactorilor, aceștia pot oferi și opinia asupra clientului. Prin urmare, vă încurajăm să utilizați bune practici, fiind și de cealaltă parte a procesului :)

recenzii profil

Funcția de achiziție directă este potrivită în special pentru a comanda conținut nișat și pentru a solicita conținut. Selecția atentă a jurnaliștilor cu ajutorul unui motor de căutare inteligent garantează cea mai înaltă calitate.
 

Bursa de anunțuri - alegeți cele mai bune oferte ale jurnaliștilor

A doua opțiune vă permite să vă introduceți briefingul într-un schimb de anunțuri. Jurnaliștii interesați de comandă își prezintă ofertele, iar dumneavoastră le puteți compara și le puteți alege pe cele mai atractive. Vă recomandăm această soluție pentru a comanda descrieri de produse sau conținut general. 

Pentru a accepta propunerea redactorului trimisă în brief, accesați fila „Comenzile mele” -> fila „Piața anunțurilor”, apoi selectați butonul verde din coloana de oferte. De la acest nivel, puteți comanda un text sau puteți ascunde o propunere dacă nu corespunde așteptărilor dvs.

bursa de anunturi
 

Asistență de la echipa WhitePress®

În ciuda instrumentului intuitiv, selectarea jurnaliștilor necesită timp. Din fericire, agenții de publicitate au la dispoziție și o a treia opțiune - utilizarea tutorelui nostru. Experiența și cunoștințele copywriterilor ne ajută să selectăm autori bine potriviți pentru fiecare comandă. Tot ce trebuie să faceți este să aprobați conținutul scris în termenul convenit. Nici că se putea mai ușor.
 

Am găsit un jurnalist. Acum ce urmează?

Ambele căi se încheie cu confirmarea comenzii și redirecționarea către plată, pe care o puteți face folosind PayU, PayPal sau un transfer bancar tradițional. Dacă ați completat anterior soldul la checkout-ul WhitePress®, finalizați imediat tranzacția și trimiteți comanda către jurnalist pentru executare.

plata comanda

După plată, comanda merge la secțiunea „Finalizat” și puteți să vă ocupați de alte subiecte sau să vă bucurați de cafeaua preferată în timp ce așteptați să fie scris conținutul;) De îndată ce jurnalistul introduce un articol terminat în panou, veți primiți o notificare prin e-mail.

comenzi finalizate
 

Cumpărați fotografii și grafice

Ați comandat textul, dar simțiți că nu ilustrează subiectul? În Content Premium, puteți comanda rapid extensii de conținut de la același jurnalist. Doriți să vă îmbogățiți conținutul cu grafică? De asemenea, facem posibilă comanda fotografiilor potrivite tematicii în cauză. 
 

Acesta este doar începutul!

Versiunea în care oferim modulul Content Premium este versiunea de bază. În lunile următoare, dorim să implementăm noi caracteristici, iar întregul an 2021 va fi un moment de dezvoltare intensă și promovare a produsului. În curând intenționăm să lansăm noul nostru modul și în țările europene unde operează platforma WhitePress®. Așteptăm opiniile și sugestiile dvs. de îmbunătățire. Cu ajutorul acestora vom putea crea un instrument funcțional maxim care să răspundă așteptărilor marketerilor și redactorilor.

Comentariile tale (0)
Editorii WhitePress își rezervă dreptul de a șterge comentariile ofensatoare adresate altor persoane și care conțin cuvinte vulgare sau nu sunt relevante asupra subiectului în cauză.
Administratorul datelor cu caracter personal ale persoanelor care utilizează site-ul whitepress.com [...] și toate subsite-urile sale (denumit în continuare: Site-ul) în sensul Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: RODO) este în comun "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością cu sediul social în Bielsko-Biała, la adresa ul. Legionów 26/28, înscrisă în Registrul Întreprinzătorilor din Registrul Național al Instanțelor Judecătorești ținut de Tribunalul Districtual din Bielsko-Biała, Secția a 8-a Economică a Registrului Național al Instanțelor Judecătorești sub numărul KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 și alte societăți din Grupul WhitePress (denumit în continuare: Administrator).

Prin abonarea la buletinul informativ, sunteți de acord cu trimiterea de informații comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv, în special, prin e-mail, privind comercializarea directă a serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress sp. z o.o. și de partenerii săi de afaceri de încredere interesați în comercializarea propriilor bunuri sau servicii. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este interesul legitim al administratorului și al partenerilor săi [articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO].

Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către WhitePress sp. z o.o., inclusiv drepturile dvs., în Politica de confidențialitate.
Citește toate
  • Nu sunt încă comentarii pentru acest articol.
Administratorul datelor cu caracter personal ale persoanelor care utilizează site-ul whitepress.com [...] și toate subsite-urile sale (denumit în continuare: Site-ul) în sensul Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: RODO) este în comun "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością cu sediul social în Bielsko-Biała, la adresa ul. Legionów 26/28, înscrisă în Registrul Întreprinzătorilor din Registrul Național al Instanțelor Judecătorești ținut de Tribunalul Districtual din Bielsko-Biała, Secția a 8-a Economică a Registrului Național al Instanțelor Judecătorești sub numărul KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 și alte societăți din Grupul WhitePress (denumit în continuare: Administrator).

Prin abonarea la buletinul informativ, sunteți de acord cu trimiterea de informații comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv, în special, prin e-mail, privind comercializarea directă a serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress sp. z o.o. și de partenerii săi de afaceri de încredere interesați în comercializarea propriilor bunuri sau servicii. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este interesul legitim al administratorului și al partenerilor săi [articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO]. Prin trimiterea formularului, declarați că ați citit Politica de confidențialitate.

Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către WhitePress sp. z o.o., inclusiv drepturile dvs., în Politica de confidențialitate.
Citiți întregul articol
Articole recomandate