Cum să îți deschizi un cont pe WhitePress®

Actualizat: 2021-12-09
Ghid cum să îți deschizi un cont pe WhitePress®
Cât de eficient lucrează content marketing-ul pentru tine? Puteți să o îmbunătățiți cu WhitePress® – publicați articole pe mii de site-uri web, economisiți mai mult timp și obțineți rezultate rapide. Este ușor, deoarece automatizăm comunicarea între marketeri, editori, bloggeri și copywriteri. Consultați ghidul nostru pentru începători, pregătiți-vă o ceașcă de cafea și alăturați-vă platformei noastre în doar câteva minute.
Publică articole astăzi
Înscrie-te gratuit

Vă prezentăm primul articol despre utilizarea platformei noastre. Astăzi vă vom explica cum să creați și să configurați un cont la WhitePress®, datorită căruia vă veți alătura celor peste 50.000 de utilizatori care și-au creat contul înainte de a realiza acest ghid. După cum veți vedea mai jos, este foarte ușor! De asemenea, puteți urmări tutorialele noastre video utile pe YouTube (adăugate la sfârșitul articolului).

1. Înregistrați-vă

În primul rând, accesați www.whitepress.com/ro/ și faceți clic pe opțiunea Înregistrare din colțul din dreapta sus. Veți fi dus la următoarea fereastră, unde introduceți țara de reședință fiscală. Acum introduceți adresa dvs. de e-mail și alegeți o parolă personalizată cu nivelul corect de criptare (pentru ca niciun hacker să nu poată intra în contul dvs.).

2. Bifați cele două căsuțe de selectare obligatorii.

PRIMUL dintre ele se referă la citirea politicii de confidențialitate WhitePress®. Pentru a citi termenii politicii de confidențialitate, dați clic pe link și deschideți într-o fereastră nouă pentru a vă documenta.

A DOUA căsuță de selectare se referă la utilizarea datelor dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct al serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress®. Bifând căsuța de selectare, sunteți de acord să primiți notificări prin e-mail.

creează cont grauit

A TREIA căsuță de selectare este opțională și se referă la utilizarea datelor dumneavoastră personale pentru trimiterea de informații comerciale despre serviciile și bunurile oferite de WhitePress®. Bifând această căsuță de selectare, pur și simplu sunteți de acord să primiți newsletter-ul.

3. Completați datele personale

După ce ați completat toate câmpurile și ați bifat căsuțele obligatorii, faceți clic pe opțiunea Înregistrați-vă gratuit. Acum sunteți la doar un minut de a avea un cont la WhitePress®. Completați Numele, Prenumele și Numărul de telefon.

Apoi apăsați click pe Următorul. În fereastra următoare, puteți selecta în ce scop veți folosi contul la WhitePress®.

date profil WhitePress

4. Alegeți-vă rolul și confirmați înregistrarea

Alegerea rolului dvs. la WhitePress® depinde de activitățile care vă interesează cel mai mult. Dacă aveți propriul portal sau dacă sunteți proprietarul unui site web, puteți câștiga bani publicând conținut sponsorizat folosind modulul Editor, în care puteți publica articole sau poate comanda conținutul articolului.

Sau poate ești angajat al unei agenții de publicitate, al unei case de media sau ai propria ta companie? Atunci modulul Marketer este creat exact pentru tine. Datorită acestui modul, veți putea:

  • comanda rapid conținut pentru articole sau infografice,
  • publica articole pe site-urile editorilor; ceea ce este important este că toate portalurile sunt clasificate tematic și au fost evaluate tehnic de echipa WhitePress®.

După selectarea modulului corespunzător, vă puteți familiariza cu reglementările acestuia făcând clic pe linkul care va deschide un document pe care ar trebui să îl citiți în întregime.

Următorul pas este să bifați caseta de selectare corespunzătoare și să faceți clic pe Start using WhitePress®.

5. Configurați contul

Acum să vedem cum să vă configurați rapid și eficient contul. Mai întâi, aruncați o privire la secțiunea De făcut din tabloul de bord, aceasta vă va aminti despre cele mai urgente sarcini. La început, vi se va cere să vă verificați adresa de e-mail și să completați informațiile de facturare.

Acum, accesați setările și apăsați click pe Contul meu.

contul meu WhitePress

Veți vedea mai multe file individuale:

Profil – conține câmpuri deja completate în timpul înregistrării, adică Prenume, Nume, E-mail și Număr de telefon. Aici puteți, de asemenea, să vă dați sau să vă retrageți consimțământul pentru primirea newsletter-ului. În cele din urmă, apăsați click pe Salvează.

În partea de jos se află opțiunea Șterge contul, pe care nu vă recomandăm să o folosiți, deoarece, desigur, ne-am dori să rămâneți mai mult timp cu noi și să utilizați pe scară largă funcționalitățile platformei. Rețineți că, în cazul oricăror probleme, puteți contacta întotdeauna echipa WhitePress®.

Informațiile companiei și adresele – vă rugăm să le completați imediat și să alegeți corect statutul juridic corespunzător, deoarece schimbarea datelor de la o persoană privată la o companie necesită un contact prin e-mail cu editorii noștri. După cum vedeți, la WhitePress® prețuim timpul dumneavoastră.

Deci, mai întâi, selectați Statut juridic în această filă. Dacă conduceți o afacere, completați fila Compania și introduceți: Țara, Numele companiei, Orașul, Codul poștal, Adresa. Răspundeți la întrebare Sunteți plătitor de TVA? În cele din urmă, introduceți codul fiscal al companiei dvs.

Cu toate acestea, dacă nu conduceți o afacere, selectați opțiunea Persoană fizică în câmpul Statut juridic și completați câmpurile Țară, Oraș, Cod poștal, Adresă și Cod fiscal. Opțional, puteți introduce și numărul contului bancar la care veți primi remunerație pentru activitățile dumneavoastră implementate prin WhitePress®. Apoi apăsați click pe Salvează.

Roluri și funcții – aici specificați în ce scop utilizați platforma WhitePress®. Am explicat deja cum să vă selectați rolul mai sus. Dacă ați uitat să bifați căsuța de selectare corespunzătoare în timpul înregistrării, puteți adăuga oricând un nou rol în contul dvs. chiar aici. Cu toate acestea, pentru a vă dezactiva rolul existent, trebuie să ne contactați. În acest caz, ne puteți scrie la office@whitepress.net.

Când selectați rolurile și funcțiile corespunzătoare, apăsați click pe Salvează.

Limba și valuta – aici puteți schimba limba platformei. În prezent, panelul este tradus în poloneză, engleză, germană, cehă, slovacă, maghiară, română, ucraineană, rusă, bulgară, croată, italiană, franceză, spaniolă, turcă, daneză, olandeză și portugheză. De asemenea, vă puteți schimba moneda de previzualizare, dar rețineți că aceasta nu va modifica previzualizarea monedei contabile, care este strâns legată de contul dvs. și depinde de țara de reședință fiscală.

Setare Limba și valuta în WhitePress

Notificări prin e-mail – aici puteți activa sau dezactiva notificările cu privire la activitățile dvs. din panou.

Schimbă parola – ultima filă vă permite să schimbați parola. În următorul ghid, veți găsi câteva informații despre Sub-conturi și care sunt funcțiile acestora.

Totul este gata? Grozav!

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să deschideți un cont pe platforma WhitePress®. Consultați tutorialele noastre pe YouTube, dacă preferați un videoclip:

 

 

Acum sunteți gata să începeți să vă optimizați procesele de marketing de conținut ca marketer sau să câștigați niște bani ca editor. Citiți următoarele ghiduri WhitePress® pentru a explora instrumentele noastre!

 

Comentariile tale (0)
Editorii WhitePress își rezervă dreptul de a șterge comentariile ofensatoare adresate altor persoane și care conțin cuvinte vulgare sau nu sunt relevante asupra subiectului în cauză.
Administratorul datelor cu caracter personal ale persoanelor care utilizează site-ul whitepress.com [...] și toate subsite-urile sale (denumit în continuare: Site-ul) în sensul Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: RODO) este în comun "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością cu sediul social în Bielsko-Biała, la adresa ul. Legionów 26/28, înscrisă în Registrul Întreprinzătorilor din Registrul Național al Instanțelor Judecătorești ținut de Tribunalul Districtual din Bielsko-Biała, Secția a 8-a Economică a Registrului Național al Instanțelor Judecătorești sub numărul KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 și alte societăți din Grupul WhitePress (denumit în continuare: Administrator).

Prin abonarea la buletinul informativ, sunteți de acord cu trimiterea de informații comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv, în special, prin e-mail, privind comercializarea directă a serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress sp. z o.o. și de partenerii săi de afaceri de încredere interesați în comercializarea propriilor bunuri sau servicii. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este interesul legitim al administratorului și al partenerilor săi [articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO].

Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către WhitePress sp. z o.o., inclusiv drepturile dvs., în Politica de confidențialitate.
Citește toate
  • Nu sunt încă comentarii pentru acest articol.
Administratorul datelor cu caracter personal ale persoanelor care utilizează site-ul whitepress.com [...] și toate subsite-urile sale (denumit în continuare: Site-ul) în sensul Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: RODO) este în comun "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością cu sediul social în Bielsko-Biała, la adresa ul. Legionów 26/28, înscrisă în Registrul Întreprinzătorilor din Registrul Național al Instanțelor Judecătorești ținut de Tribunalul Districtual din Bielsko-Biała, Secția a 8-a Economică a Registrului Național al Instanțelor Judecătorești sub numărul KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 și alte societăți din Grupul WhitePress (denumit în continuare: Administrator).

Prin abonarea la buletinul informativ, sunteți de acord cu trimiterea de informații comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv, în special, prin e-mail, privind comercializarea directă a serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress sp. z o.o. și de partenerii săi de afaceri de încredere interesați în comercializarea propriilor bunuri sau servicii. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este interesul legitim al administratorului și al partenerilor săi [articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO]. Prin trimiterea formularului, declarați că ați citit Politica de confidențialitate.

Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către WhitePress sp. z o.o., inclusiv drepturile dvs., în Politica de confidențialitate.
Citiți întregul articol
Articole recomandate