Cum să adăugați un portal pe WhitePress®️?

Actualizat: 2022-01-17
Cum să adăugați un portal pe WhitePress®️?
Vă prezentăm ghidul pentru noii editori WhitePress®. Dacă doriți să câstigați bani prin publicarea de conținut sponsorizat pe site-ul dvs., atunci acest articol vă poate fi de folos. Aflați cum să adăugați portalul pe platformă și cum să setați oferta pas cu pas.
Publică articole astăzi
Înscrie-te gratuit

Cine este editor la WhitePress®?

Dacă citiți acest ghid, probabil că deja sunteți înregistrat în platforma WhitePress®. Pentru a vă reaminti, editorul este proprietarul unui portal sau al unui website, care poate câștiga prin publicarea conținutului sponsorizat.

 Sunteți pregatit să deveniți editor? Puteți citi acest ghid sau viziona tutorialul video:

1. Verificați cerințele

Portalurile pentru editori sunt verificate în detaliu de echipa WhitePress® – puteți găsi mai multe informații despre acest lucru în articolul nostru actualizat periodic: Cerințe pentru portal. Înainte de a parcurge întregul proces de adăugare a unui portal pe WhitePress®, asigurați-vă că site-ul dvs. îndeplinește toate cerințele noastre:

  • Îndepliniți cerințele tehnice actuale (care pot fi găsite în știrile publicate pe site-ul local WhitePress®)?
  • Aveți instalat link exchange systems (pe site-ul dvs.)?
  • Publicați dvs. propriul conținut pe website?

Dacă ați răspuns afirmativ la toate cele trei întrebări de mai sus, puteți urma pașii de mai jos. Să începem!

2. Adăugați un portal

Conectați-vă pe platforma WhitePress®, selectați “Portalurile mele” din lista din stânga, și apoi faceți clic pe butonul Adaugă un portal.

Adding portals in the platform - print screen

Completați informații generale

În primul rând, trebuie să completați Datele de bază – toate câmpurile sunt obligatorii aici:

  • introduceți Adresa website-ului;
  • selectați tipul de portal (General thematic portal - national, Thematic portal - national, General thematic portal - regional, Thematic portal - regional, Blog) sau daca nu se potrivește in nicio categorie din cele menționate mai sus, selectați Other option;
  • selectați limba publicării;
  • selectați țara în care se află portalul dvs. ( dacă portalul dvs. este în română și publicul său este din România alegeți România și apoi apăsați butonul Următorul);

Adding a portal - basic data to fill in

Completați tematicile

Singurul câmp obligatoriu de aici este Scurtă descriere, care ar trebui să conțină o descriere scurtă a portalului. Lungimea minimă a descrierii este de 10 caractere. De asemenea, puteți adăuga etichete, adică cuvinte cheie care descriu portalul dvs. – puteți introduce până la 20 etichete. Completați titlul. Nu publicăm articole pe teme precum cele care încalcă legea sau promovează concurența. Dați click pe Următorul și accesați fila Popularitatea.

Adăugați popularitatea siteului dumneavoastră.

Completați numărul de vizitatori unici pe lună. Atașați un fișier direct din Google Analytics care prezintă statisticile portalului din ultimele trei luni și care arată numărul de utilizatori unici. Fișierul ar trebui să fie în format PDF. Dacă întâmpinați o problemă cu atașarea unui fișier sau nu știți cum să îl generați, scrieți-ne la: office@whitepress.net.

În cele din urmă, pe această pagină, adăugați link-uri către conturile de Social Media: Facebook și Twitter. Câmpul pentru numărul de fani și urmăritori este completat automat când adăugați un link. Dați click pe Următorul și accesați ultima pagină Statistici și coduri.

Configurați setările statisticilor și a codurilor

Aici puteți selecta opțiunea cod HTML și statistici WhitePress®, adică codul nostru de urmărire pe care îl plasați în conținutul articolului de pe site-ul dvs. și dacă aveți opțiunea de a partaja statisticile articolelor publicate din Google Analytics sau alt sistem. Dacă codul de tracking de la WhitePress nu poate fi adăugat, editorul face disponibile statisticile gratuit cel puțin odată.

Statistic settings for publishers - screen from the platform

În orice caz, puteți percepe o taxă pe care o introduceți în câmpul Costul fără TVA pentru a oferi statisticile articolului publicat pentru furnizarea de statistici. De asemenea, puteți alege să nu distribuiți statistici. În cele din urmă, apăsați click pe Salvează.

Tocmai ați terminat de completat cele mai importante date despre portalul dvs., acum puteți trece la următorul pas - Finalizarea ofertei.

3. Pregătirea ofertei

Pentru fiecare portal in parte puteți completa mai multe oferte, depinde de serviciile oferite. Dacă se schimbă ceva, rețineți că puteți oricând să reveniți și să actualizați oferta în timpul activității dumneavoastră pe WhitePress®.

Informații generale si promovare

Aici introduceți numele ofertei dvs., care descrie cel mai bine ce conține această ofertă. Completați numărul de zile de promovare pe pagina principală și linkul către home page.

Opțional, puteți adăuga un screenshot cu locul link-ului unde va fi plasat. Indicați dacă articolul va fi disponibil pe Twitter și Facebook. Puteți face acest lucru doar dacă ați selectat că portalul dvs. are un profil pe aceste rețele sociale.

Basic data about the offer - screen

Inserați un link cu un articol exemplu, din pagina principală sau dintr-o secțiune selectată. Apoi faceți click pe Următorul.

Setări editoriale si tehnice

Aici veți putea vedea câteva căsuțe de selectare. În primul rând, în Setări editoriale și tehnice indicați dacă oferta dvs. include scrierea unui articol. Dacă da, completați termenul limită pentru pregătirea unui astfel de articol. Apoi, selectați dacă marketerul poate adăuga un banner publicitar la conținut.

În următorul pas, alegeți răspunsurile corecte la următoarele întrebări.

Cum va fi etichetat articolul după publicare?

  • la discreția marketerului: îl puteți eticheta sau nu la cerere.
  • nu etichetați articolele plătite.
  • etichetați textul ca „Articol sponsorizat„.
  • etichetați ca „Articol sponsorizat” sau „Articol partener” sau „Articol extern”.

Care sunt cerințele de calitate pentru articol dvs.?

  • scriere de o calitate înaltă de specialiști renumiți.
  • calitativ.
  • trebuie să fie scris corect.

Textele pot să conțină caracter publicitar?

  • pot fi de natură publicitară.
  • trebuie să fie obiective, dar pot să facă referire la agentul de publicitate.
  • trebuie să fie complet obiective.

Conținutul trebuie să aibă poze, dacă da, câte ar trebui sa fie?

  • articolul nu poate sa aibă imagini în conținutul său.
  • nu trebuie, dar poate să conțină imagini.
  • trebuie să conțină imagini.

Care este lungimea maximă a articolului?

  • nu introducem restricții la cu privire la lungimea articolului.
  • specificați lungimea maximă a articolului și introduceți numărul de caractere cu spații.

Cât timp va rămâne articolul publicat pe site?

  • acest articol este șters după 12 luni.
  • articolul și linkurile rămân neschimbate după 12 luni.
  • articolul rămâne și linkurile sunt schimbate către Nofollow dupa 12 luni.
  • altele:

Comentarii?

  • toate articolele au funcția de comentarii activă.
  • articolele nu au funcția de comentarii activă.
  • funcția de comentarii poate fi dezactivată la cererea marketerului.
  • altele:

Imaginea principală a articolului

  • obligatorie, trebuie să fie oferită de către marketer.
  • opțională, va fi oferită de editor.
  • lipsă.

Din listă, selectați dimensiunea imaginii și introduceți lățimea minimă a imaginii în pixeli.

Următoarea parte a acestei secțiuni prezintă setările tehnice.

Technical settings for a publishing offer - screen

Indicați care este potrivit pentru dvs.

  • dacă este posibil să plasați conținut încorporat, de exemplu filme,
  • dacă permiteți alte link-uri în articol:
  • ce tip de link-uri poate introduce marketerul (alegeți din cele 3 opțiuni).

Dupa ce ați terminat apăsați click pe Următorul.

Prețuri si alte comentarii

Ultima pagină conține un câmp opțional în care puteți adăuga câteva comentarii sau cerințe. La final, introduceți prețul net pentru WhitePress®. Rețineți că valoarea prețului va afecta numărul de comenzi pe care le primiți în platformă.

Prices and others - screen from the WhitePress platform

Amintiți-vă că puteți oricând să editați oferta sau să schimbați prețul. De asemenea, dacă aveți mai multe oferte diferite, portalul dvs. este mai atractiv pentru clieți! Vă recomandăm să pregătiți atât oferte SEO cu link-uri dofollow, cât și oferte PR cu link-uri nofollow, dar cu promovare în rețelele sociale.

4. Trimite portalul pentru verificare

Asigurați-vă că apăsați click pe butonul Trimite portalul pentru verificare, astfel încât să îl putem activa. Felicitări! Portalul dvs. tocmai a fost trimis pentru verificare de către redacție.

Verificarea si acceptarea portalului poate dura până la două zile lucrătoare, așa că aveți răbdare. Cineva de la WhitePress® vă va contacta în curând cu privire la portalul dvs.

Între timp puteți să aruncați o privire la celelalte ghiduri și articolele noastre de specialitate din WhitePress® Knowledge Base pentru a obține informații utile și sfaturi de content marketing.

Comentariile tale (1)
Editorii WhitePress își rezervă dreptul de a șterge comentariile ofensatoare adresate altor persoane și care conțin cuvinte vulgare sau nu sunt relevante asupra subiectului în cauză.
Administratorul datelor cu caracter personal ale persoanelor care utilizează site-ul whitepress.com [...] și toate subsite-urile sale (denumit în continuare: Site-ul) în sensul Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: RODO) este în comun "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością cu sediul social în Bielsko-Biała, la adresa ul. Legionów 26/28, înscrisă în Registrul Întreprinzătorilor din Registrul Național al Instanțelor Judecătorești ținut de Tribunalul Districtual din Bielsko-Biała, Secția a 8-a Economică a Registrului Național al Instanțelor Judecătorești sub numărul KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 și alte societăți din Grupul WhitePress (denumit în continuare: Administrator).

Prin abonarea la buletinul informativ, sunteți de acord cu trimiterea de informații comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv, în special, prin e-mail, privind comercializarea directă a serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress sp. z o.o. și de partenerii săi de afaceri de încredere interesați în comercializarea propriilor bunuri sau servicii. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este interesul legitim al administratorului și al partenerilor săi [articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO].

Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către WhitePress sp. z o.o., inclusiv drepturile dvs., în Politica de confidențialitate.
Citește toate
  • -- Zablokowany --

    Comentariul a fost blocat de către WhitePress

    2023-05-11, 13:43
Administratorul datelor cu caracter personal ale persoanelor care utilizează site-ul whitepress.com [...] și toate subsite-urile sale (denumit în continuare: Site-ul) în sensul Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: RODO) este în comun "WhitePress" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością cu sediul social în Bielsko-Biała, la adresa ul. Legionów 26/28, înscrisă în Registrul Întreprinzătorilor din Registrul Național al Instanțelor Judecătorești ținut de Tribunalul Districtual din Bielsko-Biała, Secția a 8-a Economică a Registrului Național al Instanțelor Judecătorești sub numărul KRS: 0000651339, NIP: 9372667797, REGON: 243400145 și alte societăți din Grupul WhitePress (denumit în continuare: Administrator).

Prin abonarea la buletinul informativ, sunteți de acord cu trimiterea de informații comerciale prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică, inclusiv, în special, prin e-mail, privind comercializarea directă a serviciilor și bunurilor oferite de WhitePress sp. z o.o. și de partenerii săi de afaceri de încredere interesați în comercializarea propriilor bunuri sau servicii. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este interesul legitim al administratorului și al partenerilor săi [articolul 6 alineatul (1) litera (f) din RODO]. Prin trimiterea formularului, declarați că ați citit Politica de confidențialitate.

Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing. Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea și temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal de către WhitePress sp. z o.o., inclusiv drepturile dvs., în Politica de confidențialitate.
Citiți întregul articol
Articole recomandate