Am creat această secțiune pentru a vă pune la dispoziție ultimele informații despre noutăți și modificări privind platforma noastră. Aici, veți găsi articole folositoare cu îndrumări și sfaturi , astfel încât utilizarea platformei WhitePress să fie mai facilă și mai eficientă.  În plus, sumare de la toate conferințele și sesiunile de training la care WhitePress participă sau pe care le desfășoară vor fi postate aici.

Bucură-te de lectură!

Știri și evenimente
Plata către persoane fizice prin USEME

Deoarece multe persoane fizice dețin un blog/website și și-au exprimat dorința de a colabora cu noi, de când suntem prezenți în România am căutat să găsim o soluție pentru a putea remunera persoanele fizice pentru articolele publicate.

Importarea și exportarea de articole în format MS Word

O nouă funcție a fost integrată în platforma WhitePress. Chiar dacă pare o schimbare minoră, credem că va aduce un beneficiu major pentru clienți, ușurându-le munca. Până acum, un marketer trebuie să copieze conținutul articolului în câmpurile aferente din platformă pentru a publcia articolul, și apoi să formateze textul manual, lucru care necesita timp.

Cerințe pentru portaluri, mai 2020

Folosind platforma WhitePress, poți să publici conținut pe 15.000 de websiteuri diferite. Acestea sunt portale și bloguri de nișă din România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Marea Britanie și Rusia. Pentru a îmbunătăți calitatea ofertei noastre, am modificat cerințele pentru websiteuri din luna mai 2020. În acest articol, vom descrie factorii care cauzează respingerea portalurilor, sau marcarea lor ca fiind de o calitate inferioară. Am făcut, deasemenea și un sumar al modificărilor recente cu privire la calitate și am explicat procesul de verificare începând din luna mai 2020.

Cum să câștigi mai mult cu WhitePress® - 11 sfaturi pentru editori

Am întrebat clienții platformei despre așteptările lor legate de editori și despre ce face oferta portalului atractivă pentru ei. Bazându-ne pe răspunsurile lor, am colectat sfaturi prețioase în 11 puncte importante. Informațiile despre numărul de utilizatori și parametri SEO sunt foarte importante, dar se dovedește că unii dintre clienți sunt și în căutare de oferte personalizate sau sunt atenți la rapiditatea publicării.

Cum să publici articole prin WhitePress® și să îți atingi obiectivele

Logica și intuiția - acestea sunt ceea ce agenții de publicitate folosesc când aleg un loc unde să își publice articolele pe platforma WhitePress®. Sau mai degrabă: asta ar trebui să folosească. În orice caz, nu întotdeauna funcționează astfel - majoritatea sunt leneși și doar „merg de la A la Z”, fără să se gândească la scopul lor. Între timp, programatorii și editorii WhitePress® se dau peste cap să ofere indicatori unici, date istorice, grafice și evaluări ale calității. Iar acest lucru merită să fie folosit!

Începe să câștigi bani astăzi.
Înregistrează-te gratuit