Am creat această secțiune pentru a vă pune la dispoziție ultimele informații despre noutăți și modificări privind platforma noastră. Aici, veți găsi articole folositoare cu îndrumări și sfaturi , astfel încât utilizarea platformei WhitePress să fie mai facilă și mai eficientă.  În plus, sumare de la toate conferințele și sesiunile de training la care WhitePress participă sau pe care le desfășoară vor fi postate aici.

Bucură-te de lectură!

Știri și evenimente
content premium - comanda continut de calitate
Content Premium - o platformă dedicată conținutului de calitate

Faceți cunoștință cu modulul inovator care conectează creatori de conținut scris (copywriteri, content writeri, jurnaliști) cu brandurile. În Content Premium de la WhitePress®, copywriteri vor găsi locuri de muncă atractive la prețuri corecte, iar specialiștii în marketing vor găsi cea mai complexă bază de date de copywriteri. Content premium include un motor de căutare inovator, algoritmi avansați de selecție a copywriterilor, automatizarea formalităților și multe altele!

trafic garantat
Selectați oferte cu trafic garantat - cum funcționează acestea? (Întrebări și răspunsuri pentru marketeri)

O nouă funcție, de care vor beneficia editorii și marketerii, tocmai a apărut pe platformă. Este vorba despre ofertele cu trafic garantat, care, pe lângă publicarea valoroasă pe site-uri web întrebate/cunoscute, vor asigura de asemenea, atingerea grupului țintă de destinatari. De ce merită să alegeți astfel de oferte și unde le puteți găsi? În continuare, vom răspunde la cele mai frecvente întrebări ale marketerilor.

Profilul Ideal de copywriter
Profilul ideal de copywriter - Sfaturi de la WhitePress

Ești un creator de conținut și cauți comenzi de calitate la prețuri bune? Aici este cu siguranță locul tău! WhitePress cunoaște foarte bine piața și nevoile clienților. Operăm în mai multe țări în care am facilitat un număr de comenzi de conținut în valoare de o sumă netă totală de peste 1,5 milioane EUR pe an.

WhitePress RTB HOUSE
WhitePress se alătură RTB House! Gândim și acționăm la nivel global

RTB House, o companie inovatoare din industria MarTech, a achiziționat 100% din acțiunile WhitePress, platforma de content marketing care se bucură deja de o mare popularitate pe piața internă. Această achiziție urmează să accelereze planurile ambițioase de extindere internațională ale lui WhitePress deoarece RTB House își pune experiența și sprijinul în spatele platformei.

Tutoriale video WhitePress
Tutoriale video despre WhitePress

Întâmpinați probleme în utilizarea platformei, nu știți de ce trebuie să adăugați un proiect sau cum să plătiți pentru publicarea unui articol? De acum înainte puteți să obțineți simplu și rapid instrucțiuni pentru utilizarea platformei cu un singur click.

Comandă conținut în Germană

Dacă acum o lună ne bucuram să vă informăm că avem în platforma WhitePress și website-uri în limba germană, azi avem încă o veste bună - de acum înainte se poate comanda conținut în Germană direct din platformă.

Plata către persoane fizice prin USEME

Deoarece multe persoane fizice dețin un blog/website și și-au exprimat dorința de a colabora cu noi, de când suntem prezenți în România am căutat să găsim o soluție pentru a putea remunera persoanele fizice pentru articolele publicate.

Importarea și exportarea de articole în format MS Word

O nouă funcție a fost integrată în platforma WhitePress. Chiar dacă pare o schimbare minoră, credem că va aduce un beneficiu major pentru clienți, ușurându-le munca. Până acum, un marketer trebuie să copieze conținutul articolului în câmpurile aferente din platformă pentru a publcia articolul, și apoi să formateze textul manual, lucru care necesita timp.

Cerințe pentru portaluri, mai 2020

Folosind platforma WhitePress, poți să publici conținut pe 15.000 de websiteuri diferite. Acestea sunt portale și bloguri de nișă din România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Marea Britanie și Rusia. Pentru a îmbunătăți calitatea ofertei noastre, am modificat cerințele pentru websiteuri din luna mai 2020. În acest articol, vom descrie factorii care cauzează respingerea portalurilor, sau marcarea lor ca fiind de o calitate inferioară. Am făcut, deasemenea și un sumar al modificărilor recente cu privire la calitate și am explicat procesul de verificare începând din luna mai 2020.

Cum să câștigi mai mult cu WhitePress® - 11 sfaturi pentru editori

Am întrebat clienții platformei despre așteptările lor legate de editori și despre ce face oferta portalului atractivă pentru ei. Bazându-ne pe răspunsurile lor, am colectat sfaturi prețioase în 11 puncte importante. Informațiile despre numărul de utilizatori și parametri SEO sunt foarte importante, dar se dovedește că unii dintre clienți sunt și în căutare de oferte personalizate sau sunt atenți la rapiditatea publicării.

Cum să publici articole prin WhitePress® și să îți atingi obiectivele

Logica și intuiția - acestea sunt ceea ce agenții de publicitate folosesc când aleg un loc unde să își publice articolele pe platforma WhitePress®. Sau mai degrabă: asta ar trebui să folosească. În orice caz, nu întotdeauna funcționează astfel - majoritatea sunt leneși și doar „merg de la A la Z”, fără să se gândească la scopul lor. Între timp, programatorii și editorii WhitePress® se dau peste cap să ofere indicatori unici, date istorice, grafice și evaluări ale calității. Iar acest lucru merită să fie folosit!

Începe să câștigi bani astăzi.
Înscrie-te gratuit